Pris
130:-

Censur
15 år

Speltid
1h 44min

Tal
Svenska

Undertext
Engelska

Skådespelare
Björn Elgerd, Jonathan Andersson, Micki Stoltt, Nemanja Stojanovic, Shirin Golchin, Michaela Thorsén, Victor Iván, Melker Wernberg, Lisbeth Johansson & Maria Hedborg

Film + samtal: Are We Lost Forever

Datum
Fredag 16 Oktober16:00Köp biljetter
Fredag 16 Oktober19:00Köp biljetter

En del av Boden Pride 10-18 oktober. Pris för RFSL:s medlemmar: 100:-

Serien ”Talks” är tillbaka på Saga! I den visar vi en film som vi vill prata om tillsammans med en av våra vänföreningar. Samma film går 16:00 och 19:00, med samtalet mellan, så kan du delta före eller efter visning – det som passar dig bäst.

Först ut är RFSL Luleå och norra Norrbottens län. Tillsammans gör vi en mini-version av Boden Queer Film Festival under Bodens pridevecka. Filmen är ingen mindre än David Färdmars långfilmsdebut. David gästade oss med sin kortfilm Love på vår allra första Boden Queer Film Festival.

På bilden: David Färdmar i samtal med Kristina Nedlund från ABF (2015)

Handling

Adrians och Hampus förhållande har tagit allt mer destruktiva vägar och i ett ödesdigert samtal tar allt slut. Hampus och Adrian finns inte längre, men på något sätt måste de fortsätta leva. En helandeprocess uppdelad i stadier av desperata försök till återförening och kalla re-bounds tar dem stundtals längre ifrån och stundtals närmre varandra. Klarar Adrian att gå vidare utan sin livs kärlek Hampus, eller finns det kanske något sätt att få honom tillbaka?

Regi: 
David Färdmar
Genre: Romantik
Premiärdatum: 2020-09-25

Information med anledning av covid-19 (coronaviruset)

Antal besökare är  begränsade till 49 st (av 425). För att minska köbildning är endast köp (ej bokning) möjligt för biljetter. Kvarvarande biljetter säljs i kiosken innan visning.
Klicka här för att läsa mer om vilka åtgärder vi tar med anleding av covid-19. Vid bokning av rullstolsplatser, vänligen kontakta oss på 0921-185 50 eller info@boden.fh.se. Vi ber om ursäkt för besväret.

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!