Stötta din lokala biograf

Många biopremiärer och kulturarrangemang ställs in med anledningen risk för smittospridning av coronaviruset, covid-19. En del svenska biografer har helt stängt ner sin verksamhet. Andra ordnar om i repertoaren för att kunna visa film för mindre, slutna grupper. När man kan öppna som vanligt igen är det ingen som vet.

Det är helt klart en mycket ansträngd och dyster situation för oss i Boden och landets alla andra biografer, mötesplatser och kulturarrangörer. På den här sidan samlar vi information om hur du på bästa sätt stöttar oss i kristider. Vi fyller på eftersom.

Dela, gilla, ropa ut det från hustaken!

Vi förstår att inte alla kan besöka biografen eller stötta föreningar med pengar just nu, men alla kan ge sin favoritbiograf en extra like, delning och shout out. Gör det för oss som ser tomma salonger där det för bara några veckor sen var fullsatt. Vi kommer löpande att dela information hur du på bästa sätt stöttar oss, andra mötesplatser och kulturarrangörer under pågående kris. Hjälp oss sprida den informationen!

Gilla Folkets Hus på Facebook:
https://www.facebook.com/folketshusboden

Följ oss på Instagram:
https://www.instagram.com/folketshusboden

Prenumerera på nyhetsbrev:
https://gansub.com/s/PHZ2fg0Re3mlM9kpUH/

Tips för den som vill stötta oss

Kommer snart:
  • Stammisbiljett: Köp presentkort för minst 130 KR och få snacks på köpet
  • Kampanj för andelsägarskap i föreningen Folkets Hus som driver Sagabiografen
  • Erbjudanden för slutna sällskap: Film, tv-spel. streaming

Streama utmärkt film och supporta din favvobiograf

Draken Films fantastiska initiativ ger hälften av intäkterna till Sagabiografen under 6 månader om du tecknar abonnemang med kod: BODEN. Prenumerationen kostar bara 79 kr/mån, är utan bindningstid och du kan säga upp den när du vill.

Här kan du teckna en prenumeration: https://www.drakenfilm.se/?promo=BODEN

Lokalhyra under krisen

Avbokningsavgiften lyfts för föreningar och begränsas till max 1000 KR för professionella aktörer (exkl. moms och kostnader för ej ombokningsbara utgifter). De som vill boka om till senare datum kan göra så utan kostnad, så länge det meddelas i god tid. Därtill kan du alltid hyra våra lokaler för 50% av hyrespriset när du arrangerar kulturarrangemang. Mer information om detta får du genom att skicka en förfrågan till info@boden.fh.se.

Allmänna åtgärder

Här kan du läsa mer om vilka allmänna åtgärder vi tar för att minska smittospridningen:
http://boden.fh.se/covid-19-corona/

Ditt stöd gör skillnad, tack!

Personalen på Folkets Hus
som driver Sagabiografen.