Presentkort

Vi erbjuder presentkort till flera olika belopp. Du kan inte återlösa presentkort mot pengar, däremot kan du använda dem som betalning för allt som vi säljer i kiosk och kassa. Det vill säga biljetter, godis, läsk, fika, snacks m.m. Du väljer själv kombination av varor ur vårt ordinarie sortiment.

Om du köper dina presentkort i kassan får du dem utskrivna och i en liten presentkortsficka. Presentkorten gäller endast hos Folkets Hus Boden och vi tar ej emot presentkort från andra biografer (exempelvis SF). Giltighetstiden är 1 år från inköpsdatum.

Se öppettider till höger. Du kan även köpa dina presentkort online, dygnet runt genom att klicka här:

Köp presentkort


STÖTTA DIN LOKALA BIOGRAF!

Nu lanserar vi stödbiljetter som vi kallar för Stammisbiljetter.

Stammisbiljett är ett presentkort som du kan köpa på vår hemsida eller i kassan. Vid nyttjande bjussar vi på en liten popcorn eller hot-snacks som tack för ditt stöd.

Stammisbiljetten är giltig i ett (1) år från inköpsdatum.

Köp stammisbiljett


Vad kan jag få för ett presentkort?

Nedan följer några exempel:

Presentkort 130 KR
Ett presentkort laddat med 130 KR räcker till 1 st biobiljett. Biljettpriser till en ordinarie visning kostar från 100 KR till 130 KR baserat på titel. Blir det pengar över på presentkortet går de utmärkt att köpa något för i vår kiosk.

Presentkort 190 KR
Ett presentkort laddat med 190 KR räcker exempelvis till 1 st biobiljett och 1 mellan popcorn-meny (mellan popcorn + 50cl läsk).

Presentkort 320 KR
Ett presentkort laddat med 320 KR räcker exempelvis till 4 st dagbio-biljetter (80 KR/styck) och är därmed en perfekt present till mamma, pappa, mor- och farföräldrar eller andra daglediga. Du kan läsa mer om vår dagbio genom att klicka här.

Presentkort 500 KR
Ett presentkort laddat med 500 KR räcker exempelvis till 3 st biobiljetter, 1 stor kompismeny (1 stor popcorn + 2 st 50cl läsk) och 1 godispåse.

Fråga i kassan om du vill ha fler tips på bra presenter hos oss!

Vänligen, personalen.