Recension – vilken jävla cirkus.

Helena Bergström senaste film. Jag blev lite besviken på filmen då jag trodde att det skulle vara en komedi med massa skratt ungefär som en underbar jävla jul. Men den här filmen är ganska tragisk och sorglig.

Jag tyckte om filmen – Den var bra, varm och gemytlig. Den handlar om Hugo som bär en stor sorg, en sorg han inte kan släppa taget om tills han en dag stöter på en cirkus där han får jobb som bokförare till ägaren av cirkusen. Där träffar han Anna som inte pratar och en ny kärlek blossar upp. Hans liv får en ny vändning och äntligen kan han gå vidare i livet.

Man får möta många spännande karaktärer. Filmen ger ett fint budskap och man blir berörd mellan varven . Helenas dotter är en av huvudrollerna och hon är en duktig skådespelerska liksom sin mor. Några andra kända namn som gör trovärdiga roller lyfter filmen en del.

Hoppas ändå nästa gång hon gör en film att hon satsar på komedi för det gör hon med bravur. Men jag kan ändå rekommendera filmen men nödvändigtvis inte just på bio. Den blir lika mysig hemma i soffan framför Tv:n. Ha bara några näsdukar redo så är du good to go.

/Jeanette

Kommentera.