Dagbio: Kommer vi att visa Min pappa Marianne på onsdag 25/3?

Kort svar: Ja! Långt svar kan du läsa här. Informationen här gäller tills vidare. Vi bevakar händelseutvecklingen noga och meddelar kunder och besökare så fort vi har ny information.

Inför ditt besök på dagbiovisningen av Min pappa Marianne har vi vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg. 

  • Antalet besökare är begränsat till 100 st
  • Tre fjärdedelar av platserna kommer gå att nyttjas för att sprida ut sig
  • Vi öppnar insläppet 13:00 för att undvika köbildning
  • Efter visningen kommer du kunna gå ut via två olika utgångar
  • Toaletterna på våning 2, FORUM, är öppna hela tiden

Om du köpt biljett – spara den!

Outnyttjade biljetter kommer gå att använda vid en extrainsatt visning av filmen. Vi kommer ta in filmen för dagbio så fort omständigheterna tillåter det. Mer information om det kommer senare.

Om du har köpt biljett men inte tänker gå, oavsett anledning, återköper vi självfallet din biljett. Bokade biljetter släpps automatiskt. Du kan kontakta oss på 0921-18550 och info@boden.fh.se för hjälp med återköp och svar på dina frågor.

Om du inte har biljett men vill gå

Vi har begränsat antalet platser till 100 st för att minska risken av smittospridning till riskgruppen äldre. Av dessa 100 platser är cirka 85 st redan sålda och bokade. Vi säljer resterande 15 biljetter på plats i kassan. Först till kvarn gäller för dessa.

I övrigt genomför vi visningen som planerat. Följ Folkhälsomyndighetens råd och föreskrifter noga. Har du symtom så stanna hemma.

Fler tips på hur du stödjer din lokala mötesplats och kulturarrangör kommer inom kort.

Tack för att du stödjer din lokala biograf,
Personalen på Folkets Hus Boden
som driver Sagabiografen

Kommentera.