Wonder Woman

Pris
Se evenemangets beskrivning

Censur
11 år

Speltid
140 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Gal Gadot
Chris Pine
Robin Wright

Wonder Woman – Förhandsvisning

Datum
Torsdag 1 Juni19:00Boka biljetter

Se DC’s nya Wonder Woman före alla andra på förhandsvisningen 1 juni 19:00.

Har du inte möjlighet att se action-äventyret på torsdagen så visar vi  filmen flertalet visningar till. Klicka här för att komma till de övriga visningarna.

Innan hon blev Wonder Woman var hon Diana, prinsessan av Amazonerna, tränad för att bli en oövervinnerlig krigare. När en amerikansk pilot kraschar på den paradisö hon växt upp, berättar han om en massiv konflikt som härjar utanför ön. Hon bestämmer sig för att lämna tryggheten, övertygad om att hon kan stoppa hotet. Tillsammans med andra kämpar hon för att stoppa alla krig och upptäcker då inte bara sina fulla krafter utan även hennes sanna öde.

Genre - Action, Äventyr, Fantasy

Premiärdatum - 2017-06-02

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!