Vilken jävla cirkus

Pris
Se evenemangets beskrivning

Censur
11 år

Speltid
125 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Gustav Lindh
Molly Nutley
Tomas von Brömssen,
Aliette Opheim
Johan Widerberg
Evin Ahmad
Vanna Rosenberg
Trolle Rhodin
Marta Oldenburg
Agneta Ehrenswärd
Lukas Wojcik
Livia Millhagen
Reuben Sallmander
Charlie Gustafsson

Vilken Jävla Cirkus

Datum
Fredag 20 Oktober19:00Boka biljetter
Lördag 21 Oktober14:00Boka biljetter
Söndag 22 Oktober19:00Boka biljetter
Söndag 29 Oktober14:00Boka biljetter

Hugo (Gustav Lindh) har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes (Evin Ahmad). Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall (Tomas von Brömssen). En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen. En kock (Vanna Rosenberg) som inte kan laga mat, en clown (Johan Widerberg) som är mer arg än glad och vackra, mystiska Anna (Molly Nutley). Vem är hon? Vad är det för hemlighet hon döljer? Långsamt öppnas dörren till ett nytt och annorlunda liv. Men vågar Hugo ta steget?

VILKEN JÄVLA CIRKUS är en varm, känsloladdad och underhållande film där vardagslivet ställs på ända och karaktärerna tvingas kliva ur sina komfortzoner. En film i sann feelgood-anda om hopp och kärlek, att våga släppa taget och vinna allt.

Manus & regi: Helena Bergström, vars senaste film En underbar jävla jul, var den mest sedda svenska filmen på biograferna 2015.
Genre - Drama, Komedi
Premiärdatum - 2017-10-20

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!