Pris
Fritt inträde

Tal
Svenska

Undertext
Ingen undertext

Smygpremiär: Vår tid är nu, säsong 3

Datum
Söndag 27 Oktober15:00Se nedan för information

Tv-serien “Vår tid är nu” har blivit den största dramasuccén i Sverige på över ett decennium med en hängiven tittarskara. Nu är serien tillbaka.

SVT i samarbete med Folkets Hus Boden välkomnar dig till en eftermiddag i 60-talets era. Du som besökare får en exklusiv förhandsvisning av avsnitt 1-2 i efterlängtade säsong 3 av ”Vår tid är nu”. Vi får även besök av några av seriens skådespelare och upphovspersoner.

Vi uppmanar publiken att klä sig i tidstypiska kläder (säsong 3 utspelar sig 1968-1971). Det är såklart frivilligt men bästa utklädsel vinner fint pris!

I samarbete med SVT bjuder vi på popcorn och dryck innan visningarna.

Varmt välkommen till Saga!

Program

15:00 Dörrarna öppnas, fotografering på röda mattan. Vi bjuder på popcorn & dryck.  

15:30 SVT’s värd och några av seriens skådespelare/upphovspersoner hälsar Varmt välkoma!

15:40 Visning av S3E01 & S3E02

17:45 Avslut och mingel

Biljetter

Biljettsläpp 27 september 12:00
 
Det är gratis entré men du måste boka din plats via anmälnings-länken: www.vartidarnu.se | Först till kvarn!
 
Vid bokning:
– Du kan boka till dig själv + 2 personer via biljettlänken
– När man anmäler sig får man ett bekräftelsemejl med en QR-kod, det är din biljett som du visar när du checkar in.
 
OBS! Rullstolsplats/ledsagare bokas endast via Folkets Hus Boden. Du kan ringa vår växel på 0921-18550, mejla info@boden.fh.se eller komma förbi oss i dagkassan. Vi har endast 2 rullstolsplatser och 2 ledsagarplatser.

Vill du ha hjälp att anmäla dig är du välkommen förbi dagkassan under våra öppettider eller att ringa växeln på 0921-18550.

Handling

Tredje säsongen börjar 1968, en omvälvande tid både i samhället och i Stockholms nöjesliv. Nattklubbs-eran inleds och rivaliteten mellan syskonen Löwander blossar åter upp. Vilka medel är tillåtna i kriget om gästerna?

Nina blir nattklubbsdrottning. Maggan gör politisk karriär, men ju högre upp hon tar sig desto större riskerar fallet att bli. Gamla kärlekar gör sig påminda, lojaliteter sätts på svåra prov och nya förälskelser drabbar både hårt och underbart.

Nya ansikten i serien är Ninas numera vuxna dotter Christina som ska hjälpa Nina att göra nattklubben till en succé. Precis som Nina har hon en vilja av stål och går sina egna vägar. Christina börjar umgås med Maggans son Uno som presenterar henne för sina vänster-vänner. Den karismatiske John fångar Christinas intresse.

Vår tid är nu är skapad av Ulf Kvensler, Malin Nevander och Johan Rosenlind, efter en idé av Johan Rosenlind.

Arrangör: SVT och Folkets Hus Boden

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!