Pris
130:-

Censur
15 år

Speltid
1 tim 54 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Joel Kinnaman
Rosamund Pike
Common
Clive Oven
Ana de Armas
Sam Spruell
Common

Tre sekunder

Datum
Söndag 29 September19:00Boka biljetter

Peter Koslow arbetar som informatör åt polisen. Efter att ett uppdrag slutat i att en polis dödats tvingas han gå fängelse för att fortsätta infiltrera maffian. Frågan är hur länge han kan hålla sitt uppdrag hemligt och vad händer om han avslöjas…

I huvudrollen ser vi Joel Kinnaman och filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn av Anders Roslund och Börge Hellström. 

Genre – Action
Regi – Andrea Di Stefano
Premiärdatum – 2019-09-27

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!