Pris
110:-

Censur
11 år

Speltid
1 tim 37 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Shia LaBeouf
Dakota Johnson
Zack Gottsagen
Thomas Haden Church
Bruce Dern
John Hawkes

The Peanut Butter Falcon

Datum
Fredag 3 April16:00Boka biljetter
Fredag 17 April16:00Boka biljetter
Fredag 24 April19:00Boka biljetter

Med anledning av Regeringens beslut 27/3 att begränsa folksamlingar till max 50 st för att minska smittospridningen av covid-19 (Coronaviruset) är våra biovisningar onumrerade och begränsade till max 50 st (inkl. personal på plats)

Från producenterna bakom Little Miss Sunshine kommer en modern äventyrshistoria i Mark Twain-anda.

THE PEANUT BUTTER FALCON är historien om Zak, en ung man med Downs syndrom, som rymmer från ett sjukhem för att följa sin dröm och träna på den professionella wrestling-skolan med sin stora idol, The Salt Water Redneck. Efter ett udda händelseförlopp träffar han Tyler, en småkriminell på flykt, som blir Zaks osannolika tränare och allierade.

Tillsammans upplever de livet, dricker whisky, fångar fisk och Zak lär sig både att simma och skjuta gevär. När Eleanor, en snäll sköterska som anklagas för Zaks rymning, hittar dem övertygar de henne att följa med på deras resa.

Genre: Drama, Komedi, Äventyr
Regi: Tyler Nilson, Michael Schwartz
Premiärdatum: 2020-03-20

 

 

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!