Pris
120:-

Censur
15 år

Speltid
1 tim 36 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Demian Bichir
Taissa Farmiga
Charlotte Hope
Bonnie Aarons

The Nun

Datum
Fredag 7 September19:00Boka biljetter
Söndag 9 September19:00Boka biljetter
Fredag 21 September19:00Boka biljetter

När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien skickar Vatikanen en präst och hans lärling för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten…

De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den demoniska nunnan som tidigare skrämde oss i ”The Conjuring 2”.

Genre – Thriller, Skräck
Regi – Corin Hardy
Premiärdatum – 2018-09-07

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!