Pris
130:-

Censur
Ej satt

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Charlie Heaton, Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga, Happy Anderson

The New Mutants

Datum
Fredag 11 September19:00Boka biljetter
Lördag 19 September19:00Boka biljetter
Lördag 3 Oktober19:00Boka biljetter

 

Twentieth Century Studios och Marvel Entertainment presenterar THE NEW MUTANTS, en skräckthriller som utspelar sig i ett avlägset mentalsjukhus där en grupp unga mutanter hålls inspärrade för psykiatrisk övervakning.

En rad märkliga händelser gör att deras nya förmågor och vänskap sätts på prov samtidigt som de kämpar för sin överlevnad.

Genre – Action, Science Fiction, Skräck
Regi – Josh Boone
Premiärdatum – 2020-09-02

Information med anledning av covid-19 (coronaviruset)

Antal besökare är  begränsade till 49 st (av 425). För att minska köbildning är endast köp (ej bokning) möjligt för biljetter. Kvarvarande biljetter säljs i kiosken innan visning.
Klicka här för att läsa mer om vilka åtgärder vi tar med anleding av covid-19. Vid bokning av rullstolsplatser, vänligen kontakta oss på 0921-185 50 eller info@boden.fh.se. Vi ber om ursäkt för besväret.

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!