Pris
120:-

Censur
11 år

Speltid
1 tim 53 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Jason Statham
Ruby Rose
Li Bingbing
Rainn Wilson
Cliff Curtis

The Meg

Datum
Torsdag 30 Augusti19:00Boka biljetter

Jason Statham spelar huvudrollen i actionthrillern THE MEG där vi får följa ett internationellt undervattensteam som attackerats av en massiv varelse man tidigare trodde var utdöd.

Nu ligger deras ubåt på Stilla havets botten – med besättningen fångade inuti. I en kamp mot klockan tar de hjälp av djuphavsdykaren Jonas Taylor (Statham) för att rädda besättningen från det enorma hotet – en 20 meter lång haj känd som Megalodon.

Genre – Action, Thriller, Skräck
Regi – Jon Turteltaub
Premiärdatum – 2018-08-17

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!