Pris
120:-

Censur
7 år

Speltid
2 tim 5 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Superhjältarna 2 (Svenskt tal)

Datum
Lördag 1 September14:00Boka biljetter
Söndag 2 September14:00Boka biljetter
Lördag 8 September14:00Boka biljetter
Söndag 9 September14:00Boka biljetter
Lördag 22 September14:00Boka biljetter

Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter.

När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.

Genre – Animerad film, Animerad familjefilm, Äventyr
Regi: Brad Bird
Biopremiär: 2018-08-31

 © Disney/Pixar

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!