Pris
120:-

Censur
7 år

Speltid
1 tim 29 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Fredrik Hallgren
Tea Stjärne
Elis Gerdt
Sissela Benn
Baxter Renman
John Österlund
Lily Wahlsteen
Shima Niavarani
William Spetz

Sune vs Sune

Datum
Söndag 2 December19:00Boka biljetter
Lördag 8 December14:00Boka biljetter
Lördag 15 December14:00Boka biljetter
Tisdag 8 Januari14:00Boka biljetter

Sune är hemma från skolan de första dagarna i mellan stadiet. När han kommer tillbaka är hans plats upptagen av en kille som är rolig, snygg, populär och lite mer tjejtjusare än Sune. Till råga på allt heter han också Sune.

Vår Sune blir kallad Sune 2 och han känner sig ersatt. När dessutom den nye Sune får huvudrollen I skolans pjäs Romeo och Julia finns ingen återvändo. Hela familjen engageras i kampen för att Sune ska få vara Sune, eller åtminstone Sune 1!

Genre – Familjefilm
Regi – Jon Holmberg
Premiärdatum – 2018-11-30

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!