Pris
130:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 28 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Elis Gerdt
Sissela Benn
Fredrik Hallgren
Thomas von Brömssen
Tea Stjärne
Baxter Renman

Sune – Best man

Datum
Söndag 12 Januari16:00Boka biljetter

Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan tillsammans med stora kärleken Sophie, eller ska han välja sin bästa vän morfar?

Samtidigt har Rudolf problem med bruden. Vill morfars nya fru bara åt hans pengar? Och Karin träffar en kärlek från förr som är allt som Rudolf inte är.

Välkommen tillbaka till familjen Andersson!

Genre: Familjefilm
Regi: Jon Holmberg
Premiärdatum – 2019-12-20

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!