Pris
130:-

Censur
Ej satt

Speltid
2 tim 35 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Daisy Ridley
Oscar Isaac
John Boyega
Adam Driver

Star Wars: The Rise of Skywalker

Datum
Onsdag 18 December19:00Boka biljetter
Fredag 20 December19:00Boka biljetter
Söndag 22 December19:00Boka biljetter
Torsdag 26 December19:00Boka biljetter

Det sista kapitlet av den episka Skywalker-sagan som spänner över generationer. Rey (Daisy Ridley), Poe (Oscar Isaac), Finn (John Boyega) och Kylo Ren (Adam Driver) fortsätter kampen.

Biljettinfo

På premiärdagen kan du endast förköpa biljetter. Vill du boka din biljett kan du göra det på de övriga visningarna. Vid frågor, ring växeln på 0921-18550 eller mejla info@boden.fh.se

Genre: Science Fiction
Regi: J.J. Abrams.
Biopremiär: 2019-12-18

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!