Pris
130:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 17 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Uje Brandelius

Spring, Uje spring

Datum och tid för visning kommer inom kort

Uje Brandelius självbiografiska berättelse vävs ihop med popmusik om livet och vardagen. Det är när livet tar vändningar du inte kunde fantisera om som frågan ställs på sin spets: vad är det som är värt nåt?

Uje Brandelius och hans familj spelar sig själva i en film som utspelar sig under ett par sommarveckor i stockholmsförorten Bredäng.

Genre – Komedi
Regi – Henrik Schyffert
Premiärdatum – 2020-12-18

Information med anledning av covid-19 (coronaviruset)

Antal besökare är  begränsade till 49 st (av 425). För att minska köbildning är endast köp (ej bokning) möjligt för biljetter. Kvarvarande biljetter säljs i kiosken innan visning. Klicka här för att lösa mer om vilka åtgärder vi tar med anleding av covid-19

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!