Pris
120:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 36 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Smallfoot (Sv. tal)

Datum
Lördag 29 September14:00Boka biljetter
Lördag 20 Oktober14:00Boka biljetter
Tisdag 30 Oktober14:00Boka biljetter
Fredag 2 November14:00Boka biljetter

Nu vänds den legendariska myten om Bigfoot upp-och-ner när den unga och energiska Yetin plötsligt hittar något som han inte trodde existerade, en människa!

Nyheten kring denna ”smallfoot” ger honom berömmelse och kanske finns det nu en chans att få flickan i hans drömmar. Men samtidigt skapar nyheten kaos i det lilla Yeti-samhället över vad mer som kan tänkas gömma sig där ute i den stora vida världen, bortom deras egna lilla snötäckta by.

Smallfoot är berättelsen om vänskap, mod och lyckan över att upptäcka nya ting! Det här blir yeti-kul!

Genre – Familjefilm, Animerad film, Äventyr, Barnfilm
Regi – Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Premiärdatum – 2018-09-28

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!