Pris
120:-

Censur
15 år

Speltid
1 tim 42 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Dwayne Johnson
Pablo Schreiber
Neve Campbell
Byron Mann
Kevin Rankin
Vivian Full
Hannah Quinlivan

Skyscraper

Datum
Söndag 15 Juli19:00Boka biljetter

Internationella ikonen Dwayne Johnson spelar f.d. FBI-agenten och krigsveteranen Will Sawyer som jobbar med säkerheten för skyskrapor.

Will är i Kina på jobb när världens högsta och mest säkra byggnad plötsligt fattar eld och han misstänks skyldig till händelsen. Efterlyst måste Will hitta den skyldige, rentvå sitt namn och rädda sin familj som är instängd i byggnaden, på andra sidan elden.

Genre – Action
Regi – Rawson Marshall Thurber
Premiärdatum – 2018-07-13

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!