Pris
100:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 48 min

Tal
Engelska

Undertext
Engelska

Skådespelare
Amanda Seyfried
Meryl Streep
Pierce Brosnan
Colin Firth
Stellan Skarsgård
Julie Walters

Sjung på Saga:
Mamma Mia!

Datum
Lördag 10 November15:00Boka biljetter

Gillar du film, musik och sjunger i duschen? Då är det dags att lämna duschkabinen och delta i en unik upplevelse när vi visar ”Mamma Mia” på Sagabiografen – och sjunger ABBA-låtar tillsammans med kören Thaleia. Sing-along i Boden = Sjung på Saga!

Ett samarr mellan Boden Event, kören Thaleia och Folkets Hus Boden

Handling

Baserad på succémusikalen med samma namn där den blivande bruden Sophie (Amanda Seyfried) är på jakt efter sin pappa inför den stora dagen. Det är bara ett problem – hon vet inte vem han är. Men efter att ha tjuvläst sin mammas (Meryl Streep) dagböcker, kommer hon fram till att han är någon av hennes tre gamla pojkvänner. Hon bjuder in dem alla tre, även om hon vet att hennes mamma inte kommer att bli glad…

Genre: Musikal
Regi: Phyllida Lloyd
Premiärdatum: 2008-07-11

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!