Pris
100:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 54 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Meryl Streep
Christine Baranski
Lily James
Colin Firth
Pierce Brosnan
Stellan Skarsgård
Julie Walters
Andy Garcia
Dominic Cooper
Cher

Sjung på Saga:
Mamma Mia! Here we go again

Datum
Söndag 24 Februari15:00Boka biljetter

Missade du fjolårets succé på Sagabiografen? Misströsta inte. Nu är vi tillbaka! Gillar du film, musik och sjunger högt i bilen? Då är det dags att lägga i handbromsen och delta i denna unika upplevelse. Tillsammans med kören Thaleia sjunger vi oss igenom Mamma Mia! Here We Go Again. Sing-along i Boden = Sjung på Saga!

Handling

Tio år efter Mamma Mia! The Movie återvänder vi till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt.

Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som unga Donna.

OBS! Otextad. Engelsk undertext i sångpartierna.

Genre: Dans och musik, Musikal
Premiärdatum: 2018-07-18
Regi: Ol Parker

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!