Pris
120:-

Censur
11 år

Speltid
2 tim 12 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Zachary Levi
Mark Strong
Michelle Borth
Adam Brody
Djimon Hounsou

Shazam!

Datum
Söndag 7 April19:00Boka biljetter
Torsdag 11 April19:00Boka biljetter

Alla har en superhjälte inom sig – ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den.

Genom att säga ”shazam” förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy Batson till den vuxna och rippade superhjälten Shazam. Med sina nyvunna krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra – har kul med dem! Kan han flyga? Har han röntgensyn? Kan han skjuta blixtar med händerna? Kan han skippa samhällsprovet?

Med ett barns oräddhet ger sig Shazam ut för att testa sina krafter men måste snabbt lära sig hantera dem för att stoppa den ondskefulla Dr. Thaddeus Sivana.

Genre – Action, Science Fiction, Komedi
Regi – David F. Sandberg
Premiärdatum – 2019-04-05

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!