Pris
Fritt inträde

Censur
7 år

Speltid
2 tim 15 min

Tal
Spanska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Yalitza Aparicio
Marina de Tavira
Marco Graf
Daniela Demesa
Carlos Peralta
Nancy García

Roma

Datum
Tisdag 2 April19:00Se nedan för information

Fri entrè, först till kvarn gäller! För rullstolsplatser, ring 0921-185 50.

Tillsammans med Filmstudion rullar vi ut röda mattan och bjuder på bubbel innan visningen.

ROMA är den Oscarsbelönade regissören och manusförfattaren Alfonso Cuaróns (Gravity, Children of Men, Din morsa också!) mest personliga film hittills.

I filmen får vi möta Cleo (Yalitza Aparicio), en ung kvinna som jobbar som hushållshjälp hos en familj i medelklassområdet Roma i Mexico City. Cuarón hämtar inspiration från sin egen barndom i denna kärleksfulla hyllning till de kvinnor som uppfostrade honom, och han skapar ett levande och känsloladdat porträtt av familjeproblem och samhällsklasser mot bakgrund av 1970-talets politiska omvälvningar. Kommer snart på Netflix.

Regi: Alfonso Cuarón
Manus: Alfonso Cuarón
Producenter: Gabriela Rodríguez, Alfonso Cuarón, Nicolás Celis, Esperanto Filmoj, Participant Media
Foto: Alfonso Cuarón
Klippning: Alfonso Cuarón, Adam Gough
Scenografi: Eugenio Caballero
Kläder: Anna Terrazas
Ljud: Sergio Díaz, Skip Lievsay, Craig Henighan, José Antonio García
Specialeffekter: Alejandro Vázquez

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!