Pris
120:-

Censur
7 år

Speltid
1 tim 53 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Röjar-Ralf kraschar internet (Sv. tal)

Datum
Lördag 2 Februari14:00Boka biljetter
Söndag 3 Februari14:00Boka biljetter
Söndag 10 Februari14:00Boka biljetter
Lördag 16 Februari14:00Boka biljetter

I detta nya äventyr lämnar Ralf och Vanilja sin spelhall och beger sig in i den outforskade, vidsträckta och spännande internetvärlden, som kanske eller kanske inte kommer överleva Ralfs röjande.

Bråkstaken Ralf och hans kompis Vanilja von Sockertopp, båda två från videospelsvärlden, sätter allt på spel när de ger sig ut på ”world-wide-webben” för att leta reservdelar till Vaniljas videospel, Sockerkick. De visar sig vara svårare än de tror och tillsammans måste de ta hjälp av internets invånare för att hitta det de letar efter.

Genre – Animerad familjefilm
Regi – Phil Johnston, Rich Moore
Originaltitel – Ralph breaks the internet
Premiärdatum – 2019-02-01

©2018 Disney. All Rights Reserved.

©2018 Disney. All Rights Reserved.

©2018 Disney. All Rights Reserved.

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!