Pris
Se evenemangets beskrivning

Censur
11 år

Speltid
2 tim 20 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
T.J. Miller
Ben Mendelsohn
Olivia Cooke
Simon Pegg
Hannah John-Kamen< br> Tye Sheridan
Mark Rylance

Ready Player One

Datum
Onsdag 28 Mars19:00Boka biljetter
Fredag 30 Mars19:00Boka biljetter
Lördag 31 Mars19:00Boka biljetter
Söndag 8 April19:00Boka biljetter

Från trefaldigt Oscarbelönade Steven Spielberg kommer det fullspäckade actionäventyret Ready Player One baserad på bästsäljande boken med samma namn.

Året är 2045 och världen befinner sig på randen till kaotisk kollaps. Människor har sökt trygghet i en virtuell verklighet – universumet OASIS som har skapats av den briljante och excentriske James Halliday (Oscarbelönade Mark Rylance). När Halliday dör, testamenterar han sin enorma förmögenhet till den som hittar den digitala ledtråd han gömt någonstans i det gigantiska OASIS. Det blir en tävling som engagerar en hel värld. När den unga hjälten Wade Watts (spelad av Tye Sheridan) bestämmer sig för att delta i tävlingen kastas han in i en fartfylld och svindlande skattjakt genom ett fantastiskt universum fyllt av mysterier och faror.

Genre – Action, Science Fiction, Äventyr
Regi – Steven Spielberg
Premiärdatum – 2018-03-28

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!