Pris
120:-

Censur
15 år

Speltid
1 tim 47 min

Tal
Engelska

Undertext
Ingen undertext

Skådespelare
Arnold Schwarzenegger
Carl Weathers
Kevin Peter Hall

Predator (1987)

Datum
Torsdag 13 September19:00Boka biljetter

Med anledning av nyfilmatiseringen av The Predator som får biopremiär den 14 september 2018 i Sverige visar vi nu originalet och klassikern Predator med Arnold Schwarzenegger från 1987.

Major Dutch’ Schaeffer har värvats av CIA för att rädda gisslan som hålls tillfångatagna av gerillan i Central-Amerika. Snart inser dock gruppen att det finns en ännu värre fiende: en utomjording med avancerad högteknologisk stridsutrustning.

OBS! Filmen visas med engelskt tal, utan undertexter. 

Regi – John McTiernan
Genre – Action, Thriller, Science Fiction
Premiärdatum – 2018-09-13

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!