Pris
100:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 8 min

Tal
Svenska

Paw Patrol: Taggade och fullt utrustade

Datum
Lördag 22 Augusti12:00Boka biljetter
Söndag 30 Augusti12:00Boka biljetter

Biljettsläpp 24 juli 15:00

Efter succén med Paw Patrol: Redo, Rejsa, Rädda kan vi nu presentera nästa Paw Patrol-äventyr på bio. PAW PATROL: TAGGADE OCH FULLT UTRUSTADE innehåller tre nya avsnitt som ännu ej har visats på tv.

AVSNITT 1: De mäktiga valparna är på språng för att ta sig an en superskurk, Copykatten. Nu måste de använda alla nya krafter och all utrustning för att besegra deras största fiende hittills.

AVSNITT 2: Borgmästare Rospigg försöker hjälpa Paw Patrol att rädda Danny, men till slut måste valparna också rädda räddaren. Valparna löser mysteriet med spöket från Groddammen och hjälper grodorna hem när de har skrämts iväg av ett läskigt ljud.

AVSNITT 3: Borgmästare Överdängare får problem med sin buss när han kör turister till Lömskedalen! En rolig övernattning på museet avbryts när Alex och Minipatrullen försvinner, och Borgmästare Rospigg fastnar på en T-Rex!

Genre: Barnfilm
Premiärdatum: 2020-07-03

Information med anledning av covid-19 (coronaviruset)

Antal besökare är  begränsade till 49 st (av 425). För att minska köbildning är endast köp (ej bokning) möjligt för biljetter. Kvarvarande biljetter säljs i kiosken innan visning.

Klicka här för att läsa mer om vilka åtgärder vi tar med anledning av covid-19

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!