Pris
100:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 7 min

Tal
Svenska

Paw Patrol: Redo, Rejsa, Rädda! (Sv. tal)

Datum
Fredag 6 Mars14:00Köp biljetter
Lördag 14 Mars13:30Köp biljetter

Knattebio på Saga – Paw Patrol: Redo, Rejsa, Rädda!

Den första bioupplevelsen är magisk. För bästa upplevelsen för dig och ditt barn låter vi belysningen vara lite dimmad i salongen och har ljudet lägre än på ordinarie visningar.

Handling

Paw Patrol är den populära animerade tv-serien som nu visas på bio. Paw Patrol: Redo, Rejsa, Rädda! innehåller en film och ett avsnitt av Paw Patrol som inte har visats på tv-tidigare.

En pojke vid namn Ryder leder de 6 modiga valparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Skye och Zuma. När trubbel inträffar så är Tass Patrullen där för att hjälpa till. Perfekt för de minsta biobesökarna!

Alla Paw Patrol-valparna är mycket glada när en biltävling med The Whoosh kommer till Adventure Bay. Valparna hejar på The Whoosh, men borgmästare Humdingers kusin, den fuskande Cheetah har andra planer. Fast besluten att vinna pokalen tar Cheetah till alla slags smutsiga knep för att se till att hon vinner loppet.

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!