Pris
Se evenemangets beskrivning

Censur
15 år

Speltid
3 tim 20 min

Tal
Finska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Eero Aho
Marketta Tikkanen
Johannes Holopainen
Samuel Vauramo
Diana Pozharskaya

Okänd Soldat (Full längd + paus)

Datum
Söndag 29 April14:00Boka biljetter

Vid vår förra visningen av Okänd Soldat efterfrågades en visning med paus. Söndag 29 april 14:00 händer det – Vi visar Aku Louhimies Okänd Soldat i full längd med paus.

PROGRAM

14:00 Start
15:55 20 minuter paus. Fika säljs i caféet.
16:15 Film fortsätter
17:25 Slut

HANDLING

Okänd soldat, i regi av Aku Louhimies, är berättelsen om en finländsk kulsprutepluton vars kamp vi följer i tre år under fortsättningskriget, från sommaren 1941 till reträtten i Karelen 1944.

Filmen är baserad på Väinö Linnas välkända roman med samma namn. Filmen skildrar Rokka, Kariluoto, Koskela, Hietanen och deras vapenbröder. Den visar hur vänskap, humor och viljan att överleva förenar dem. Kriget förändrar inte bara livet för dessa män. Det förändrar även livet för deras nära och kära som går hemma och det sätter sina spår på en hel nation.

Regi – Aku Louhimies
Genre – Drama, Krigsfilm
Originaltitel – Tuntematon sotilas
Premiärdatum – 2018-03-01

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!