Pris
120:-

Censur
11 år

Speltid
1 tim 39 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Keira Knightley
Morgan Freeman
Helen Mirren
Matthew Macfadyen
Mackenzie Foy
Eugenio Derbez
Miranda Hart
Jack Whitehall
Richard E. Grant
Ellie Bamber

Nötknäpparen och de fyra världarna

Datum
Lördag 3 November19:00Boka biljetter
Söndag 4 November14:00Boka biljetter

Allt Clara önskar sig är en väldigt speciell nyckel som kan låsa upp en ask vilken innehåller en ovärderlig gåva.

En gyllene tråd, som hon får på sin gudfar Drosselmeyers årliga julfest, leder henne till den eftertraktade nyckeln. Men nyckeln försvinner omedelbart in i en underlig och mystisk parallell värld. Där möter Clara soldaten Phillip, ett gäng möss och regenterna som härskar över tre av världarna: Land of Snowflakes, Land of Flowers och Land of Sweets.

För att få tag i nyckeln måste Clara och Phillip bege sig till den olycksbådande fjärde världen som styrs av tyrannen Mother Ginger.

Genre – Familjefilm, Äventyr, Fantasy
Regi – Lasse Hallström
Premiärdatum – 2018-10-31

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!