Pris
130:-

Censur
Ej satt

Speltid
1 tim 55 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Yifei Liu
Donnie Yen
Jason Scott Lee
Yoson An
Gong Li
Jet Li

Mulan

Datum och tid för visning kommer inom kort

När Kinas kejsare skickar ut en order att en man från varje familj måste tjänstgöra i den kejserliga armén för att bekämpa ett anfall som hotar Kina, tar Hua Mulan, den äldsta dottern till en stor krigare, sin åldrande fars plats. Utklädd till man under namnet Hua Jun blir hon prövad till det yttersta.

Det är en episk resa som kommer förvandla Mulan till en av de största kinesiska krigarna någonsin och ge henne en hel nations respekt… och en fars stolthet.

I Mulan ser vi en mängd hyllade internationella skådespelare bl a Yifei Liu som Mulan; Donnie Yen som Commander Tung; Jason Scott Lee som Böri Khan; Yoson An som Cheng Honghui; med Gong Li som Xianniang och Jet Li som Kejsaren.

Baserad på berättelsen “Balladen om Mulan”.

Genre: Action, Drama, Äventyr
Regi: Niki Caro
Premiärdatum: 2020-08-19

Information med anledning av covid-19 (coronaviruset)

Antal besökare är  begränsade till 49 st (av 425). För att minska köbildning är endast köp (ej bokning) möjligt för biljetter. Kvarvarande biljetter säljs i kiosken innan visning.

Klicka här för att läsa mer om vilka åtgärder vi tar med anleding av covid-19

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!