Pris
120:-

Censur
15 år

Speltid
2 tim 27 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Rebecca Ferguson
Tom Cruise
Alec Baldwin
Simon Pegg
Ving Rhames
Henry Cavill
Angela Bassett
Vanessa Kirby

Mission: Impossible – Fallout

Datum
Lördag 18 Augusti19:00
Söndag 26 Augusti19:00Boka biljetter

Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig.

Mission: Impossible – Fallout kämpar Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) tillsammans med några bekanta allierade (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) i en tävling mot tiden efter ett misslyckat uppdrag.

Henry Cavill, Angela Bassett och Vanessa Kirby är också med i den dynamiska rollistan och filmskaparen Christopher McQuarrie återvänder till rodret.

Genre – Action, Thriller, Äventyr
Regi – Christopher McQuarrie
Premiärdatum – 2018-08-03

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!