Pris
120:-

Censur
Barntillåten

Speltid
2 tim 10 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Emily Blunt
Meryl Streep
Emily Mortimer
Colin Firth
Angela Lansbury
Julie Walters
Ben Whishaw
Dick Van Dyke
Pixie Davies
Lin-Manuel Miranda

Mary Poppins kommer tillbaka (Sv. tal)

Datum
Onsdag 26 December14:00Boka biljetter
Lördag 29 December14:00Boka biljetter
Fredag 4 Januari14:00Boka biljetter

Emelie Blunt är Mary Poppins, den praktiskt taget helt perfekta barnsköterskan med unika magiska färdigheter. Hon kan förvandla den tråkigaste uppgift till ett oförglömligt, fantastiskt äventyr.

I den här helt nya uppföljaren kommer Mary Poppins tillbaka för att hjälpa nästa generation i Banks-familjen hitta den glädje som saknas i deras liv. Den gåtfulla barnsköterskan får hjälp av sin vän Jack (Lin-Manuel Miranda), en optimist som har till yrke att tända lamporna på Londons gator, och som sprider både ljus och glädje.

Genre – Familjefilm, Fantasy, Musikal
Regi – Rob Marshall
Originaltitel – Mary Poppins Returns
Premiärdatum – 2018-12-25

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!