Pris
130:-

Censur
11 år

Speltid
1 tim 59 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Angelina Jolie
Elle Fanning
Michelle Pfeiffer
Chiwetel Ejiofor
Ed Skrein
Imelda Staunton

Maleficent 2: Ondskans Härskarinna

Datum
Onsdag 16 Oktober19:00Boka biljetter
Söndag 20 Oktober19:00Boka biljetter
Fredag 1 November14:00Boka biljetter

Angelina Jolie och Elle Fanning repriserar sina roller som Maleficent och Aurora när historien fortsätter flera år efter handlingen i den första filmen.

Vi följer den komplicerade relationen mellan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans kämpar de mot nya motståndare för att skydda hedarna och de magiska varelser som bor där.

Genre: Familjefilm, Fantasy, Äventyr
Regi: Joachim Rønning
Premiärdatum: 2019-10-16

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!