Pris
130:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 22 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Nils Kendle
Polly Stjärne
Tomas Norström
Tomas von Brömssen
Alexej Manvelov
Anna Bjelkerud
Lia Boysen
Ulla Skoog
David Wiberg
Peter Viitanen

LasseMajas Detektivbyrå – Tågrånarens hemlighet

Datum
Tisdag 3 Mars14:00Boka biljetter
Fredag 6 Mars16:00Boka biljetter

Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott!

Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren. Saken är bara den att Ferdinand har rymt från fängelset och är försvunnen.

Genre – Familjefilm, Äventyr
Regi – Moa Gammel
Premiärdatum – 2020-02-07

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!