ITCOW

Pris
120:- i kassan
110:- via webben

Censur
11 år

Speltid
2 timmar & 6 min

Tal
Japanska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Rena Nounen (Suzu)
Shusaku (Suzus Make)
Natsuki Inaba (Suzus Systerdotter)
Minori Omi (Keiko, en Änka, Harumis Mamma and Shusakus syster)
Tetsu (Daisuke Ono, Suzus barndomsvän)
Megumi Han (Sumi, Suzus yngre syster)

In This Corner of the World (Japanskt tal)

Datum
Lördag 17 Juni14:00Boka biljetter

In This Corner of The World, baserad på den prisbelönta mangan av Fumiyo Kouno, är skriven och regisserad av Sunao Katabuchi, som tidigare arbetat för Studio Ghibli, bland annat som regiassistent på Hayao Miyazakis Kikis Expressbud. Han har därefter regisserat verk som Mai Mai Miracle och Princess Arete. Filmen handlar om den unga flickan Suzu, som 1944 flyttar till den lilla staden Kure i Hiroshima för att leva med makens familj. Suzus liv drabbas av kaos då hennes stad bombas under andra världskriget. Ändå är det hennes uthållighet och mod som bygger upp denna varma och inspirerande berättelse om de vardagliga utmaningar som folket möter i ett våldsamt, krigshärjat Japan.

In This Corner Of The World har nyligen tagit hem priserna Best Animation of the Year samt Excellent Animation of the Year och Outstanding Achievement in Music på Japan Academy Awards (Japanska Oscars).

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!