2004054_poster_poster-theatrical_itonyadkposter685x1015tryk_dan-swe_print

Pris
120:- i kassan
120:- via webben

Censur
11 år

Speltid
2 tim

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Margot Robbie
Sebastian Stan
Allison Janney
Mckenna Grace
Bobby Cannavale
Julianne Nicholson

I, Tonya

Datum
Onsdag 4 April19:00Boka biljetter

Den lovande konståkerskan Tonya Harding rankas högt i de amerikanska konståkningsmästerskapen, men hennes framtid som konståkerska blir mycket oviss när hennes ex-man ingriper.

Baserad på den verkliga händelsen då Tonya Harding och hennes ex-man Jeff Gilooly anlitar en man för att bryta benet av Tonyas konkurrent Nancy Kerrigan vid de amerikanskakonståkningsmästerskapen 1994, vilket ledde till slutet av Hardings karriär som konståkerska.

Genre: Drama, Komedi
Premiärdatum: 18.03.16
Regissör: Craig Gillespie

På grund av tekniska begränsningar kan vi inte erbjuda platsval via mobil och surfplatta. Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!