Pris
Se evenemangets beskrivning

Censur
11 år

Speltid
2 tim

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Margot Robbie
Sebastian Stan
Allison Janney
Mckenna Grace
Bobby Cannavale
Julianne Nicholson

I, Tonya

Datum
Onsdag 4 April19:00Boka biljetter

Den lovande konståkerskan Tonya Harding rankas högt i de amerikanska konståkningsmästerskapen, men hennes framtid som konståkerska blir mycket oviss när hennes ex-man ingriper.

Baserad på den verkliga händelsen då Tonya Harding och hennes ex-man Jeff Gilooly anlitar en man för att bryta benet av Tonyas konkurrent Nancy Kerrigan vid de amerikanskakonståkningsmästerskapen 1994, vilket ledde till slutet av Hardings karriär som konståkerska.

Genre: Drama, Komedi
Premiärdatum: 18.03.16
Regissör: Craig Gillespie

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!