Pris
120:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 50 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Amy Schumer
Michelle Williams
Busy Philipps
Naomi Campbell

I feel pretty

Datum
Lördag 2 Juni19:00Boka biljetter

Renee Bennett (Amy Schumer) vet hur det känns att inte sticka ut tillräckligt blanda alla coola människor i New York. En dag slår hon i skallen rejält och tuppar av. När hon vaknar upp ser hon en helt annan tjej än den hon är, och hennes självförtroende växer i kvadrat. Det är bara det att i alla andras ögon är hon exakt samma person som förr…

I övriga roller ser vi bl a Michelle Williams i en oförglömlig roll som Renees chef, tillika idol, samt modellegendarerna Naomi Campbell och Lauren Hutton.

Genre – Komedi
Regi – Abby Kohn, Marc Silverstein
Premiärdatum – 2018-05-25

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!