Pris
120:-

Censur
7 år

Speltid
1 tim 37 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Hotell Transylvanien 3: En Monstersemester

Datum
Lördag 14 Juli14:00Boka biljetter
Söndag 15 Juli14:00Boka biljetter
Lördag 21 Juli14:00Boka biljetter
Lördag 18 Augusti14:00
Söndag 26 Augusti14:00Boka biljetter

I HOTEL TRANSYLVANIEN 3 får vi följa med vår favorit-monsterfamilj på lyxkryssning – en chans för Drac att ta lite välbehövlig semester från att ta hand om alla andras semestrar.

Till en början är det frid och fröjd för familjen då de till fullo utnyttjar allt det som skeppet har att erbjuda, från monster-volleyboll till exotiska utflykter och en möjlighet att jobba på månbrännan. Men deras drömsemester förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet som riskerar att utrota hela monskligheten.

Genre – Familjefilm, Animerad film, Animerad familjefilm, Barnfilm
Regi – Genndy Tartakovsky
Premiärdatum – 2018-07-13

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!