Pris
110:-

Censur
Ej satt

Speltid
2h 2min

Tal
Finska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Laura Birn, Johannes Holopainen, Pirkko Saisio

Helene

Datum
Lördag 26 September16:00Boka biljetter
Fredag 9 Oktober19:00Boka biljetter

Utmärkt film på Saga.

Året är 1915. Helene Scherfbecks konstnärskap håller på att falla i glömska. Det är år sedan hon hade sin senaste utställning.
Men så dyker en konsthandlare dyker upp med stora planer för Helene. Och hon får kontakt med beundraren och amatörmålaren Einar Reuter. Livet får en nytändning och blir aldrig mer sig likt. HELENE skildrar den berömda konstnärens mest omvälvande år, i en film fylld av passion för måleri och livet självt.

Regi: Antti Jokinen
Genre: Drama, Verklighetsbaserad
Premiärdatum: 2020-08-14

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!