Pris
120:-

Censur
11 år

Speltid
2 tim 10 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Viggo Mortensen
Mahershala Ali
Linda Cardellini

Green Book

Datum
Söndag 10 Februari19:00Boka biljetter

Tony Lip, en fd utkastare från de italiensk-amerikanska kvarteren i Bronx New York, anställs för att köra den världsberömda klassiska pianisten Don Shirley, med rötter i den afroamerikanska kulturen, på en konsertturné genom djupaste amerikanska södern. Ett minst sagt udda par.

Längs vägen måste de förlita sig på ”The Green Book” för att hitta de restauranger och hotell som anses godkänna afroamerikanska gäster. På en fantastisk resa tvingas de lägga undan sina meningsskiljaktigheter när de konfronteras av rasism, fara, oväntad medmänsklighet och en hel del humor.

Genre – Drama, Komedi
Regi – Peter Farrelly
Premiärdatum – 2018-12-21

 

Viggo Mortensen stars as ”Tony Lip” and Mahershala Ali as ”Don Shirley” in GREEN BOOK.

Viggo Mortensen stars as ”Tony Lip” and Linda Cardellini as ”Dolores” in GREEN BOOK.

Dr. Donald Shirley (Mahershala Ali, right) gives an impromptu performance in Green Book, directed by Peter Farrelly.

Viggo Mortensen stars as ”Tony Lip” and Mahershala Ali as ”Don Shirley” in GREEN BOOK.

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!