Pris
130:-

Censur
11 år

Speltid
1 tim 45 min

Tal
Engelska

Undertext
Ingen undertext

Skådespelare
Dan Aykroyd
Bill Murray
Sigourney Weaver
Harold Ramis

Ghostbusters – Spökligan (1984)

Datum
Torsdag 31 Oktober19:00Boka biljetter
När universitetet reducerar den parapsykologiska avdelningen, bildar forskarna dr Venkman, dr Stantz och dr Spengler firman ”Ghostbusters”, som specialiserar sig på att utrota övernaturliga plågoandar.

När Dana Barret upptäcker att hennes kylskåp är ingången till den andliga världen, sätts jakten igång för våra hjältar. Plötsligt måste de möta en gammal ond kraft som gör vad som helst för att få Manhattan att bli ett rent helvete.

 

OBS! Visas utan undertext.

Genre: Komedi
Regi: Ivan Reitman
Premiärdatum: 1984-01-01

 

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!