Pris
130:-

Censur
7 år

Speltid
1 tim 42 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Framåt (Sv. tal)

Datum
Söndag 15 Mars14:00Boka biljetter
Lördag 21 Mars14:00Boka biljetter

Visningen av Framåt 7/3 14:00 är inställd på grund av tekniskt fel med leverans av film. Köpta biljetter återköps automatiskt, pengarna kommer tillbaka ditt konto inom 3-5 bankdagar. Ersättningsvisning blir Sonic the Hedgehog (sv. tal) samma tid (7/3 14:00).

Vi ber om ursäkt för besväret! Tack för ditt tålamod. Vid frågor, kontakta personalen på info@boden.fh.se eller 0921-18550

Handling

Disney/Pixar tar dig med till en fantasivärld fylld med alver där vi möter två tonårsbröder som ger sig ut på ett extraordinärt äventyr – de vill undersöka om det fortfarande finns magi i världen.

Genre – Komedi, Animerad film, Äventyr
Regi – Dan Scanlon
Premiärdatum – 2020-03-06

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!