Fifty Shades Freed

Pris
120:- i kassan
120:- via webben

Censur
15 år

Speltid
1 tim 46 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Dakota Johnson
Jamie Dornan
Arielle Kebbel

Fifty Shades Freed

Datum
Lördag 10 Februari19:00Boka biljetter
Söndag 11 Februari19:00Boka biljetter
Onsdag 14 Februari19:00Boka biljetter
Lördag 17 Februari19:00Boka biljetter
Söndag 25 Februari19:00Boka biljetter

Jamie Dornan och Dakota Johnson återvänder som Christian Grey och Anastasia Steele i Fifty Shades Freed, det tredje kapitlet baserat på det världsomfattande och bästsäljande ”Fifty Shades” fenomenet.

Nygifta Christan och Anna omfamnar till fullo sin komplicerade relation och sitt lyxiga liv i tron om att de mörka skuggorna från deras förflutna är långt borta. Precis innan hon axlar sin roll som Mrs. Grey och han slappnar av i den ovana stabiliteten uppkommer nya hot som kan riskera deras lyckliga slut innan det ens har börjat.

Genre: Drama, romantik
Premiärdatum: 2018-02-09
Regi: James Foley

På grund av tekniska begränsningar kan vi inte erbjuda platsval via mobil och surfplatta. Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!