Pris
Se evenemangets beskrivning

Censur
15 år

Speltid
1 tim 46 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Dakota Johnson
Jamie Dornan
Arielle Kebbel

Fifty Shades Freed

Datum
Lördag 10 Februari19:00Boka biljetter
Söndag 11 Februari19:00Boka biljetter
Onsdag 14 Februari19:00Boka biljetter
Lördag 17 Februari19:00Boka biljetter
Söndag 25 Februari19:00Boka biljetter

Jamie Dornan och Dakota Johnson återvänder som Christian Grey och Anastasia Steele i Fifty Shades Freed, det tredje kapitlet baserat på det världsomfattande och bästsäljande ”Fifty Shades” fenomenet.

Nygifta Christan och Anna omfamnar till fullo sin komplicerade relation och sitt lyxiga liv i tron om att de mörka skuggorna från deras förflutna är långt borta. Precis innan hon axlar sin roll som Mrs. Grey och han slappnar av i den ovana stabiliteten uppkommer nya hot som kan riskera deras lyckliga slut innan det ens har börjat.

Genre: Drama, romantik
Premiärdatum: 2018-02-09
Regi: James Foley

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!