Pris
120:-

Censur
11 år

Speltid
2 tim 13 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Eddie Redmayne
Katherine Waterston
Dan Fogler
Alison Sudol
Ezra Miller
Zoë Kravitz
Callum Turner
Claudia Kim
William Nadylam
Kevin Guthrie
Carmen Ejogo
Jude Law
Johnny Depp

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Datum
Söndag 9 December19:00Boka biljetter

Fantastiska Vidunder: Grindelwalds brott är den andra av totalt fem filmer från J.K Rowlings magiska värld.

I slutet av den första filmen blev den ondskefulle trollkarlen Gellert Grindelwald (Johnny Depp) tillfångatagen av den amerikanska magi-kongressen MACUSA, med hjälp från Newt Scamander (Eddie Redmayne). Men Grindelwald lyckades undkomma arresten och har bestämt sig för att samla anhängare som inte får veta sanningen om hans egentliga agenda: att uppfostra renblodstrollkarler till att styra över alla icke-magiska varelser.

I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore (Jude Law) hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som går med på att hjälpa till – ovetandes om vilka faror som väntar… Såväl kärlek som lojalitet testas, även hos trogna vänner och inom familjer, i en alltmer uppdelad värld.

Genre – Familjefilm, Äventyr, Fantasy
Regi – David Yates
Premiärdatum – 2018-11-14

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!