Pris
80:-

Censur
7 år

Speltid
1 tim 56 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Malin Åkerman
Jonas Karlsson
Johan Rheborg
Christian Hillborg
Johan Ulveson
Per Andersson
Marie Richardson

Dagbio: En del av mitt hjärta

Datum
Onsdag 22 Januari14:00Boka biljetter

En del av Award season 2020  Filmprissäsong på Sagabiografen

3 Guldbaggen-nomineringar i kategorierna ”Bästa kostym (Anna Hagert och Anna Karlsson)”, Bästa mask/smink (Jenny Fred) och Publikpriset

Handling

35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för.

Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon.

Med musik av Tomas Ledin

Genre: Komedi, Romantisk komedi, Musikal, Romantik
Regi: Edward af Sillén
Premiärdatum: 2019-12-25

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!