Pris
Se evenemangets beskrivning

Speltid
Ca 2 tim

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

En bra vecka för demokratin + Regissörssamtal

Datum
Lördag 26 Maj14:00Boka biljetter

Du kan skicka dina frågor till regissören Cecilia Björk via vår facebooksida. Vi kommer även ha en mikrofon redo för den som vill fråga något på plats. Välkommen!

Läs mer om filmen här:
http://povfilm.se/26/en-bra-vecka-for-demokratin/
https://filmcentrum.se/cms/fcbioenbravecka

Program

14:00 En bra vecka för demokratin (1 tim 17 min)
15:20 Samtal med regissör Cecilia Björk och Susann Jonsson (Filmpool Nord)
ca 16:00 Avslut

Handling

En bra vecka för demokratin är en avslöjande och humoristisk skildring av vårt samhällssystem, med Almedalsveckan som spelplats. Filmen är en studie av hur politik saluförs i ett mediesamhälle där uppmärksamhet är hårdvaluta.

Genre – Dokumentär
Premiärdatum – 2018-05-18

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!