Pris
130:-

Censur
Ej satt

Speltid
2 tim 5 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Anya Taylor-Joy
Johnny Flynn
Bill Nighy
Mia Goth
Miranda Hart
Josh O'Connor
Callum Turner
Rupert Graves
Gemma Whelan
Amber Anderson
Tanya Reynolds
Connor Swindells

Emma

Datum
Fredag 14 Februari16:00Boka biljetter
Lördag 15 Februari19:00Boka biljetter
Söndag 23 Februari19:00Boka biljetter

Jane Austens älskade komedi om att hitta sin jämlike och att förtjäna ett lyckligt slut återskapas i denna nya, läckra filmatisering av EMMA.

Emma Woodhouse är en snygg, smart och rik – men rastlös – alfakvinna som saknar rivaler i sin hemstad där det inte händer så mycket. I denna sprakande satir om sociala klasser och det jobbiga med att växa upp, måste Emma navigera mellan missmatchade dejter och romantiska felsteg för att hitta kärleken som varit där hela tiden.

Genre – Drama, Komedi, Romantik
Regi – Autumn de Wilde
Premiärdatum – 2020-02-14

 

 

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!