Pris
110:-

Censur
Ej satt

Speltid
1 tim 37 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Elvis: That’s The Way It Is

Datum och tid för visning kommer inom kort

Elvis underbara konsertfilm That’s The Way It Is har nyrestaurerats och nymixats till hans 85 årsdag.

I år skulle Elvis Presley ha fyllt 85 år. Nu firas the King på bio i hela världen, med visning av den fantastiska konsertfilmen Elvis: That’s the Way It Is, nyrestaurerad och nymixad.

Innehåller hitlåtarna vi minns, som Love Me Tender, Heartbreak Hotel, Blue Suede Shoes, All Shook Up och Suspicious Minds. Elvis är i högform i denna massiva Las Vegas-show från 1970!

Förvänta er mängder av vita overaller och gigantiska polisonger!

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!